Trainingen

De hersenen worden zenuwachtig (KOPP/KOV)

Hoe zien we naasten van een psychisch ziek of verslaafd familielid? Deze training gaat over het werkelijk zien van de naasten, hoe herkent u de signalen? Wat, wie en hoe komt u deze mensen in de praktijk tegen? Loopt u tegen situaties aan die u moeilijk vindt? U leert wat het effect is van uw gedrag op deze situatie en hoe u dit aan kunt passen. 

21 januari 2021

  • Doelgroep: Professionals in de zorg, rouwtherapeuten, HR-medewerkers en Leerkrachten.
  • Duur: 1 dagdeel van 10.00 – 16.00uur
  • Kosten: € 225,- (incl. koffie, thee en lunch)
  • Trainers: Noëlle Loomans-Kuijpers en Astrid Meeuws

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen over deze training? Mail gerust naar info@praktijk-kompassie.nl

 
Training Praktijk Kompassie

Lezingen

Praktijk Kompassie hart in fles

Rouw en verlies is overal om ons heen: thuis, op school of op het kinderdagverblijf. Ik deel mijn expertise over kinderen, jongeren en rouw graag om mensen te inspireren. 

Daarnaast geef ik ook lezingen over KOPP-kinderen. Deze kinderen hebben een bijzondere uitdaging en worden vaak vergeten. Wat is een KOPP-kind eigenlijk en welke invloed heeft dit op hun ontwikkeling? Hoe kun je als leerkracht of pedagogisch medewerker deze kinderen tot steun zijn?

Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor een lezing. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of voor het aanvragen van een lezing. De invulling stemmen we af naar de wensen en behoeften van de doelgroep.