Rouw- en verliesbegeleiding jongeren

In elke fase van je leven ga je anders om met rouw en verdriet. Bij jongeren en jongvolwassenen zie ik vaak dat ze vastlopen in hun persoonlijke ontwikkeling. Wie ben ik nu? Deze ontwikkeling maakt elke puber mee. Wanneer een puber in rouw is wordt dit proces extra ingewikkeld.  Sommige jongeren stellen hun rouw uit door zich te storten op hun studie, vrienden of hobby’s. Meestal gaat dit een lange tijd goed maar op ten duur lopen ze toch tegen zich zelf aan. In mijn praktijk begeleid ik jongeren en jongvolwassenen met hun rouwproces en help ik je de balans weer terug te vinden.

Op het moment dat je leven instort draait de rest van de wereld door. Dit terwijl jouw leven volledig stil staat. Je weet door alles wat er is gebeurd niet meer hoe je verder moet. Er is geen handleiding die je vertelt hoe je moet rouwen. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. Samen met jou ga ik kijken wat voor jou een passende manier is om te rouwen. We breken de muur zoals op de foto is weergegeven op jouw tempo af. 


. Bel of mail me gerust. 

weg zoeken bos jongeren